Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Šta čini SALUS Controls jedinstvenim?

povratak

Iz mnogo razloga, kojima vredi verovati, izabrali smo dva.
Pogledajte ih!

Modernu tehnologiju stvorio je čovek u službi čoveka.Truizam? Možda, ali jedan od onih koji se plaše truvijalnošću.

Sigurnosni senzori, optimalno kontrolisan sistem grejanja, grejni pod – svakodnevno cenimo doprinos modernih tehnoloških rešenja našim životima. Zahvaljujući njima živimo sigurnije, ekonomičnije, ugodnije. I prijatnije.

Tople prostorije i prijatno osvetljenje su metaforično rečeno, vrata ka udobnosti. Da bi ste ih otvorili, potrebna su Vam dva ključa: pouzdan uređaj i pravilno obučena osoba koja će ih instalirati.

Iz daljeg teksta ćete saznati:

 • šta karakteriše proizvode kompanije SALUS Controls
 • kako obučavamo naše instalatere
1. Jednostavno rukovanje naprednom tehnologijom
Nije tako strašan đavo kao što ga prikazuju

Sa našim kontrolerima temperature ne trebate se brinuti složenih menija i složenih pristupnih putanja potrebnim funkcijama. SALUS Controls dizajnira svoje uređaje prema principu “tri brzine”:

 • brza montaža
 • brza konfiguracija
 • brz servis

Konfor korisnika je naš cilj. Na primer, tehnološki napredni regulator temperature Quantum SQ610, jednostavan je i lak za korišćenje, što je dodatno olakšano pozadinskim osvetljenjem, preglednim menijem, personalizacijom prikazanih informacija (tj. Mogućnošću da se odluči koji parametri rada regulatora na displeju će biti vidljivi a koji će biti skriveni).

Uređaj može da radi i u bežičnoj mreži ( sa UGE600 internet gateway-om ili koordinatorom CO10RF) i kao zasebni regulator, žičano povezan sa prijemnikom. Ako se konfiguracija Quantum termostata vrši preko interneta, sa druge opcije se može preći na prvu – dodavanjem kontrolera na SALUS Smart home sistem. Ovo će Vam omogućiti mrežnu kontrolu i komunikaciju sa ostalim elementima sistema.

Šta je važno, sveli smo na minimalni broj klikova koji instalater mora da izvrši prilikom prvog pokretanja našeg vodećeg regulatora temperature. Instalaciju možete uraditi u nekoliko kotaka:

 1. Povezivanjem kontrolera na 230V
 2. Izborom jezika za instalaciju i rad
 3. Izbor režima – ponovima:
 • bežično online: preuzmite aplikaciju, pobežite gateway, uparite termostat sa njim
 • bežično ofline (bez aplikacije): konfiguracija preko internet gateway-a (daje Vam mogućnost kasnijeg internet povezivanja) ili preko ZigBee mrežnog koordinatora (nemate mogućnost kasnijeg povezivanje preko interneta)
 • žičano nezavisno : Quantum SQ610 je povezan sa prijemnikom (može se kasnije dodati na SALUS Smart Home aplikaciju)

Sa nama, đavo nije toliko strašan kao što ga prikazuju! Jednostavno rukovanje naprednom tehnologijom nije samo vodeća karakteristika, već i jedna od najjačih tačaka SALUS Controls.

2. SALUS Controls stručnjaci
Praksa čini gospodara

Prodavci i instalateri SALUS Controls proizvoda nisu slučajno odabrani ljudi. Pre nego što neko započne svoju profesionalnu avanturu sa našom kompanijom, mora proći preciznu obuku proizvoda.

Nakon što se prođe neophodna teorija, naši treninzi ulaze u fazu radionica/prakse uključujući instalacije uređaja. Mi predajemo:

 • konstrukcija, montaža i rad opreme
 • šeme proizvoda i odnosi između njih
 • mogući dijagrami povezivanja
 • kretanje kroz SALUS Smart Home internet aplikaciju
 • programiranje OneTouch pravila

Praksa je glavna, tako da će često korišćeni elementi primene pomoći iskusnom instalateru tokom instalacije uređaja u stvarnosti tj u kući, kancelariji kupca. Završna faza zapravo nikada ne dolazi, jer naši ljudi redovno pohađaju praktične i teorijske obuke da bi dopunili svoje znanje.

GAS LIDER


Beogradska 132b
11224 Vrčin
Tel.: +381 11 8053-370
mail: office@gaslider.rs
web: www.gaslider.rs


DOMING


Golubinačka bb
Šimanovci
Tel.: (011) 2589 518
mail: info@doming.rs
web: www.doming.rs
Salus

Distributer za SALUS Controls brend:
QL CONTROLS Sp. z o.o., Sp. k.

4 Rolna, 43-262 Kobielice
Poljska

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio