Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Quantum – da li već znate koji je naš vodeći regulator temperature?

povratak

Smart Home industrija neprestano raste. Sigurnost, udobnost i ekologija predstavljaju njegove temelje. Ali ono što se takođe računa je atraktivan dizajn proizvoda koji se uklapa u moderan enterijer. Da bi ispunili Vaša očekivanja, SALUS Controls je dizajnirao jedinstveni model regulatora temperature – Quantum.

U daljem tekstu ćete saznati:

  • koje prednosti ima Quantum termostat?
  • koje su njegove funkcije korisne za Vaš komfor?
  • za koga je dizajniran novi Quantum regulator temperature?
Quantum u pametnoj kući

Šta Vam je potrebno da bi savršeno prilagodili temperaturu u Vašem domu? Pouzdan uređaj. Dakle odlučujete se za pouzdanu marku, a unutar ove marke za klasu opreme koja odgovara Vašim potrebama.

Da li tražite ekonomičnu, standardnu ili premium verziju? Budući da želite da imate izbor, pronaći ćete sve opcije u ponudi SALUS Control.

Danas ćemo međutim razgovarati o vrhunskom proizvodu, o ponosu naše kompanije – prilagođenom svim vrstama grejanja, multifunkcionalnom regulatoru temperature, koji se naziva Quantum.

Dostupne varijante našeg vodećeg termostata:
a. SQ610 model – ugradni u doznu, napajanja 230V
b. SQ610RF model – zidno montažni, baterijski napajan

Prednosti

Inovativni SALUS Controls proizvod sa ugrađenim senzorom vlažnosti karakteriše jednostavan rad i ugradnja, što je moguće uraditi u bilo kojoj fazi upotrebe objekta. Nije važno da li gradite Vašu kuću iz snova ili obnavljate staru porodičnu kuću. Instalacija termostata je veoma brza , a meni je veoma jednostavan i lak za korišćenje.

Quantum je veoma elegantan i tanak (samo 10 mm debljine u žičanoj i 11 mm u bežičnoj varijanti). Ekran sa pozadinskim osvetljenjem olakšava programiranje i čitanje podataka. Sposobnost kreiranja sopstvenog vremenskog rasporeda pomaže Vam da uređaj prilagodite svojim potrebama. Funkcija TOPLO POD omogućava Vam održavanjetoplog poda bez obzira da li je aktivan program grejanja. Na primer, ne reba grejati sobu, već samo želite da hodate po toplom podu.

Quantum se zasniva na ZigBee tehnologiji, koja se najlakse može objasniti kao kućna mreža (sa dometom do oko 100 metara na otvorenom), putem koje Vaši uređaji komunicirajujedni sa drugima. Na primer: senzor otvaranja obavesti će sistem da je otvoren prozor i da je potrebno isključiti grejanje, i OneTouch pravilo – ako dobije signal – proslediće se signal pametnim utičnicama da aktiviraju svtla svetla u određenim prostorijama.

Jednostavnost Quantum termostata je uglavnom zahvaljujući tehnološkim mogućnostima. Za razliku od svojih predhonika, u stanju je da kontroliše sve zone sa centrale. Zahvaljujući tome može da zagreje veliku otvorenu površinu, npr. dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom.

Grejanje Vašeg doma skače na najviši nivo zahvaljujući inteligentnoj optimizaciji regulatora. Među mnogim korisnim funkcijama, ova zaslužuje Vašu posebnu pažnju, jer osetno poboljšava Vašu toplotnu udobnost.

Kako funkcioniše?

Pouzdan, jer je matematički tačan. Algoritmi koje je SALUS Controls razvio precizno izračunavaju trenutak kada se izvor toplote uključuje i isključuje tako da se u određenom vremenskom periodu ili u određeno vreme održava temperatura koju ste postavili u svim sobama. Impulsno, višeminutno dogrevanje održava uslove koje su Vam potrebne po sobama.

Ako je Vašem telu potrebna temperaturna promena, imate mogućnost korišćenja režima zamene temperature. Postavke režima možete ručno prilagoditi Vašem raspoloženju, zadržavajući ih do sledeće promene u vremenskom rasporedu grejanja.

Online? Offline? Vi birate

U kombinaciji sa Gateway-om i aplikacijom, Quantum čini deo SALUS Smart Home sistema. Model SQ610 bežično komunicira sa ostalim uređajima sistema (utičnice, releji, centrale, bežične termoglave ) u online režimu. U offline režimu (tj. bez aplikacije i bez pristupa internetu) moguć je bežični rad termostata pod drugačijim ” upravljanjem” – dostupnim u ponudi lokalnog režima.

Ono što je važno, korišćenje prednosti vodećeg SALUS Controls sistema moguće je koristeći i sa znatno više uređaja nego što je gore spomenuto. Quantum SQ610 savršeno dobro funkcioniše kao nezavistan termostat, povezan na prijemik ( npr. centralu ili direktno na kotao). Tako konfigurisan termostat se lako može dodati na SALUS Smart Home aplikaciju, prižajući mu bežičnu komunikaciju sa ostalim elementima sistema.

Za koga?

Prednosti tako savršenog uređaja će ceniti kupci kojima je stalo da savršene kontrole grejanja, kontrole osvetljenja i roletni u svom domu. Ali ne samo to. Quantum termostat je prava poslastica za hotelijere. U ovom pametnom uređaju možete podesiti PIN kod i postaviti ograničenja, zahvaljujući kojima će gosti u svojim sobama moći da prilagođavaju temperaturu samo u granicama koje je postavio vlasnik.Dakle ako iznajmljujete sobu, ne bojite se klijenata i nekontrolisanog povećanja troškova. Odgovarajući termostat će sprečiti Vaše goste da se uplaše.

Fleksibilnost i multifunkcionalnost Quantum termostata toliko su velike, jer se zasniva na brizi za udobnost i zadovoljstvo korisnika. Prilikom stvaranja novog modela, regulatora temperature strčnjaci kompanije SALUS Controls imali su jednu osnovnu predpostavku: pružiti Vam pravi ponos moderne automatizacije objekata.

GAS LIDER


Beogradska 132b
11224 Vrčin
Tel.: +381 11 8053-370
mail: office@gaslider.rs
web: www.gaslider.rs


DOMING


Golubinačka bb
Šimanovci
Tel.: (011) 2589 518
mail: info@doming.rs
web: www.doming.rs
Salus

Distributer za SALUS Controls brend:
QL CONTROLS Sp. z o.o., Sp. k.

4 Rolna, 43-262 Kobielice
Poljska

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio