Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Pravilo ONE TOUCH – jedan klik, mnogo mogućnosti

POVRATAK

Vraćate se sa posla u različito vreme, ali čim pređete kućni prag, kopirate isti obrazac. Palite svetlo u dnevnoj sobi. Ne volite da jedete u tišini, pa palite radio u kuhinji. Za sat vremena ćeš se tuširati, pa ćeš upaliti grejanje i zagrejati pod u kupatili. To radite svaki dan: svetla, radio, grejanje, pod…

Zar ne bi bilo zgodnije započeti sve ove stvari odjednom?

Saznaćete to iz teksta:

– kako funkcioniše kreator pravila OneTouch

– šta predstavlja taster OneTouch

SALUS Smart Home Vas danas poziva u svet „tehnološke magije”. Zašto magija? Jer uz pomoć OneTouch čarobnjaka za pravila u Vašem pametnom domu, možete upravljati svojim uređajima kao čarobnim štapićem.

U suštini, imate mogućnost da istovremeno pokrećete više svakodnevnih uređaja samo jednim klikom.

Da se vratimo na primer sa početka:

Kada pređete prag kuće – ili čak na putu do nje – pritisnite naše magično dugme i učinite da funkcioniše:

– svetla u dnevnoj sobi su upaljena

– radio u kuhinji je uključen

– u kupatilu se pod zagreva i temperatura raste.

SALUS Smart Home sistem nudi tri verzije OneTouch tastera. Da bi funkcionisali, potrebno je instalirati univerzalni ZigBee gateway. Dva od njih ne zahtevaju pokretanje aplikacije SALUS Smart Home. Treća opcija je virtuelna verzija dugmeta, koja je (očigledno) dostupna samo preko veb aplikacije.

Dostupne varijante proizvoda:

  1. Jedan taster OneTouch sa poklopcem za sprečavanje slučajnog kontakta (CSB600)
  2. Dupli taster OneTouch (SB600)
  3. OneTouch virtuelni prozor
SALUS Smart Button, Internet Gateway, smartphone with App

Bežični jedan taster OneTouch aktivira pravilo koje se nalazi u njemu, odnosno komande za nekoliko izabranih uređaja prikupljenih na jednoj lokaciji. Koristeći ga, JEDNIM klikom aktivirate niz događaja u Vašem domu, npr. Sobna temperatura raste, roletne se zatvaraju, svetlo i grejni električni jastuk na fotelji se pale. Naravno da biste ostvarili ovo pravilo potrebni su Vam i drugi elementi sistema: UGE600 Internet Gateway, SALUS Smart Home aplikacija, pametna utičnica, SR600 relej, termostat (npr. Quantum SQ610).

Ono što je važno, jedan taster OneTouch radi u funkciji SIGURNOSNOG DUGMETA. Ako stariji roditelji žive sa Vama ili više dece često ostaje samo kod kuće, dobra je ideja da podesite taster OneTouch DA Vas upozori. Ako se ne osećate dobro ili je neki hitan slučaj, roditelj ili dete će ga pritisnuti i dobićete tekstualnu poruku sa unapred podešenim sadržajem, npr. Adame, zovi kući, treba mi pomoć.

Smartphone with alert notification

Dupliu taster OneTouch Vam omogućava da sačuvate dva različita ili srodna pravila ( posebnopravilo za svaki taster). Vratimo se na predhodni primer. Ako pritiskom gornjeg tastera podignete temperaturu u prostoriji, zatvorite roletne, upalite svetlo i električni jastuk, pritiskom na donji taster može se pokrenuti pravilo koje će odraditi sve obrnuto. Temperatura pada, roletne se otvaraju, svetlo se gasi i jastuk prestaje da greje.

Naravno pravila tastera OneTouch ne moraju biti povezana i mogu imati bilo koje kombinacije, npr. Gornji taster će isključiti glavno svetlo u spavaćoj sobi a zatim će uključiti noćno svetlo. Donji taster će uključiti osveživač u spavaćoj sobi i pozadinsko osvetljenje slike sa noćnim pejzažom Pariza.

Naša virtuelna verzija OneTouch tastera Vam daje neograničen broj tastera, a samim tim i neograničene mogućnosti za kreiranje sopstvenih pravila. Možete sastaviti onoliko pravila i pokretati ih po potrebi. Ne držite tradicionalno dugme u ruci, držite pametan telefon SVA PRAVILA SU PODRŽANA U APLIKACIJI salus Smart Home. Svaki od njih vidite kao poseban prozor. Ovo Vam omogućava da savršeno kontrolišete kućnu elektroniku.

Takođe je važno napomenuti da ako je Internet Gateway UGE600 iz raznih razloga lišen internet veze i svetli crveno ( što znači da je samo na lokalnom režimu), OneTouch pravila su sačuvana u njegovoj memoriji i dalje rade.

Pregledavanje primera OneTouch podešavanja preko internet aplikacije:

examples of One Touch rules examples of One Touch rules

Jednostavno? Odlično!

SALUS Smart Home ne postavlja ograničenja, ne baca Vam tehničke trupce pod noge. Sa nama možete jednostavno da podesite scenarija OneTouch tastera. Imate puno opcija.

Ovde VI postavljate pravila!

GAS LIDER


Beogradska 132b
11224 Vrčin
Tel.: +381 11 8053-370
mail: office@gaslider.rs
web: www.gaslider.rs


DOMING


Golubinačka bb
Šimanovci
Tel.: (011) 2589 518
mail: info@doming.rs
web: www.doming.rs